Hjemme hos Sandbox!

Åååh, så deilig å få klipt hos meg selv! Litt over 2 uker siden sist og det har jeg merket, både på høyden på gresset og meg selv! Så nå ser tomten mer elegant og jeg kan senke skuldrene mine.

Det var veldig usikkert om det ble klipping pga været, men jeg tok sjansen, selv om det var utrygt. Det kom litt små regn, men det var ikke så ille. Like etter at jeg ble ferdig så kom solen fram! Da ble det noen bilder!Så jeg brukte ca 55 minutter på klippingen idag, tok det rolig, men ble fornøyd med resultatet!

Ser at jeg må ta en tur med kantklipperen for å fin pusse, blant busker, trær, skråning osv. men det får bli en annen dag!

Nå er alt klart til17.mai! 

Ha en strålende mandag - spørsmål? Skriv en kommentar, følg meg og bli med på mitt grønne eventyr! Gjerne spre bloggen min til andre!

Har vurdert å starte et enkeltmannsforetak og ordne meg t-skjorte med logo. Hvis jeg er så heldig at noen sponser meg, så fikser jeg t-skjorte - logo og skrift er klart!

Gjerne gi tilbakemelding om bloggingen, hva jeg kan skrive om, deres tanker og positiv/konstruktiv kritikk! Hjelp meg med å bli en bedre blogger!

 

#overskyet #cloud #Honda #gress #mower #sunny #plenklipping #blogging #nyblogger #sponsing #sponsering #perfect #perfekt #monday #mandag #hage #vår #sommer #norain #happy #logo #personlig #grønt #eventyr #blogg #kommenter #spørsmål #lik #følg #Telemark #arbeid #perfeksjon #åretsblogger #årets #sært #spesielt #amazing #awesome #følgmeg #kontakt #Norway #17.mai #Norge #skjønnhet #likogdel #utvidelse #storblogger #fantastisk #nadjonaldag #mai

2 kommentarer

Digg blogg

16.05.2017 kl.12:35

Digg blogg

Sandbox

16.05.2017 kl.13:11

Digg blogg: Takk for det! Spennende tema og hobby, så håper å fortsette og at folk følger med!

Skriv en ny kommentar

Sandbox

Sandbox

30, Sauherad

Kategorier

Arkiv

hits